Publicat de: Sonyman | octombrie 18, 2007

Intuition Radioshow 146 – 17-10-2007


Menno de Jong:

01. Blake Jarrell – Tabanca [Electronic Elements]
02. Andrew Bennett & Rico Soarez ft. Jenry – Face The Truth [Electronic Elements]
03. Miika Kuisma – Break Away [Subtraxx]
04. Ben Brown – Love and Solace (Topher Jones Remix) [Audio Logic
05. Dennis Sheperd – Tribute To Life (Martin Roth Remix) [MPFS]
06. DJ Shah ft. Adrina Thorpe – Who Will Find Me (Main Mix) [Armind]
07. M6 – Destination 6 [Octavius]
08. JOOP – Prominent [High Contrast]
09. Ali Wilson – Clear Skies [Tekelec]



01. Axwell – Submariner [Axtone]
02. Adam Freeland – Silverlake Pills (Gui Boratto Remix) [Global Underground]
03. Plastic Angel – Try Walking In My World [Afterglow]
04. Soliquid – Music Is For Rich People (Mat Zo Remix) [Captured]
05. Taxigirl – Highglow [Songbird]
06. Dogzilla – Frozen (Wippenberg Remix) [New State]
07. Nic Chagall – Borderline [High Contrast]
08. Cosmic Gate – Body Of Conflict (Cosmic Gate Club Mix) [Black Hole]
09. DT8 Project – Power Of One (Mike Shivers Catching Sun Mix) [Mondo]
10. Ronski Speed – Love All The Pain Away (Kyau & Albert Remix) [Euphonic]
11. Sied Van Riel – Sigh (Leon Bolier Remix) [Spinnin]
12. Gareth Emery – More Than Anything (Stoneface & Terminal Dub) [5AM]




  1. 07. M6 – Destination 6 [Octavius] is a fabulous track.

    This is what we may call a fresh upshoot from the real origin of Trance Music back in those days, when quality trance was being made.

    Keep going guys..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:


Comentezi folosind contul tău Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )


Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: